Kompakt 3g-telefon från Siemens

Siemens lanserar en ny 3g-telefon med skjutlucka, vilket innebär att den blir liten och kompakt i stängt läge. 1,3 megapixelkamera, cif-kamera för videosamtal och blåtand finns bland finesserna.

Kompakt 3g-telefon från Siemens

Siemens SG75 är utrustad med en stor färgskärm på 176 x 220 pixlar med en upplösning på 262 144 färger och en fem-vägs navigationsknapp. På sidorna finns knappar för volymjustering, start av videotelefoni och mediespelare. Med cif-kameran på framsidan kan man ta självporträtt och med 1,3-megapixelkameran på baksidan kan man ta högupplösta bilder. De två kamerorna på Siemens SG75 klarar av alla typer av videotelefoni. Har man tillgång till en skrivare som stödjer bluetooth går det att skriva ut bilder direkt.

 Kameran har 70 MB internt minne som kan utökas med ett minneskort. Telefonen kan även användas som en fjärrkontroll för att styra program i datorn som Power Point och Mediespelaren med hjälp av funktionen Bluetooth Microsoft Remote Control. Den inbyggda musikspelaren kan spela upp musik i mp3-format samt aac, midi, wav och Real Audio 8. Med medföljande program kan man synkronisera telefonboken, kontakter och kalender med hjälp av datorn. Siemens SG75 kommer att finnas tillgänglig i handeln från och med november.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.