Konferera i full hd vid skrivbordet

HDX 4000 är en ny skrivbordsapplikation från Polycom som främst vänder sig till chefer och medarbetare med dagliga konferensbehov samt mindre mötesrum på kontor.

Videosystemet består av en paketlösning som utlovar full hd-återgivning med integrerad skärm, kamera och tangentbord för skrivbordet.

Avdelad skärm

Systemet kan avdela skärmen och visa videobild i full hd-upplösning, 720p (1280×720) på ena halvan och presentationer, videofilmer, animationer, ritningar eller högupplösta bilder på andra halvan, med samma upplösningskvalitet. Denna lösning kallas för People + Content vilket underlättar för möten med presentationer och informationshantering under videokonferens.

Mixar data och bild

Vidare erbjuds även People on Content vilket tar interaktiviteten ytterligare ett steg. Med denna lösning kan videobild och data mixas i samma bild och ge intrycket av att presentatören är ett med presentationen, något man på Polycom kallar ”the weatherman feature”.

HDX 4000 använder ett flytande gränssnitt som tillåter användaren att ta emot och ringa videosamtal utan att avbryta det arbete som pågår.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.