Konftel lanserar mobilapp i USA

Konftel En app som gör det möjligt att styra konferenstelefonen med mobilen.
På IT Expo i USA lanserar Konftel sin nyhet.
– Mobiltelefonen är ett viktigt arbetsredskap för alla i näringslivet, säger Peter Renkel, vd på Umeå-företaget.

Konftel lanserar mobilapp i USA

Mobilitet och användarvänlighet är numera två av de viktigaste ledorden inom allt. Från bilar till it-lösningar. Som ett led i detta, och för att hänga med i tiden, släpper Konftel sin mobilapp i ytterligare telefoner. Lanseringen innebär att användare nu kan köra den privata mobilens kontakter och kalender – och ändå dra nytta av konferenstelefonens funktioner och överlägsna ljud.

– Vi har affärskontakter och kollegors telefonnummer samlade i mobiltelefonen och samtidigt vill vi ha professionellt ljud och konferenstelefonens alla funktioner vid telefonmötena. Det blir en spännande lansering i USA, säger Peter Renkel.

Appen ger även funktioner som att man vid mötesbokningen kan lägga in koder och telefonnummer i kallelsen – vilket gör att det endast behövs en knapptryckning på en Konftel-telefon för att starta sitt möte. Utöver appen krävs det en adapter som sätts i SD-kortläsaren på konferenstelefonen.

Funktionen har funnits i en modell tidigare, men nu breddar man utbudet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.