Imbox lanserar egen chattbot

chattbotar Chattboten är baserad på den allra senaste ai-tekniken och är helt integrerad med Imbox kundserviceplattform.

Imbox lanserar egen chattbot

Svenska företaget Imbox erbjuder sedan många år tillbaka en komplett kundserviceplattform, men man har fram tills nu valt bort chattbot-funktionalitet. Enligt företagets grundare och affärsutvecklare Joakim Rosén beror det helt enkelt på att ai-modellerna hittills inte levt upp till deras krav:

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– Vi har extremt högt ställda krav på vad vi anser vara god service och ai-modellerna har inte varit tillräckligt bra för att kunna utföra den här typen av uppgift anser vi.

Men nu är tekniken så långt framskriden att Imbox anser att tiden är mogen för att lansera en egen ai-driven bot. Liksom många andra chattbotar har Imbox gett sin senaste skapelse ett eget namn: Imbot.

Enligt Imbox är chattboten baserad på den senaste och mest innovativa ai-tekniken. Den är helt integrerad med Imbox befintliga mjukvaruplattform och har stöd för eskalering – när chattboten inte lyckas besvara kundens fråga skickas ärendet vidare till en människa.

Imbot kan läsa in befintliga faq-dokument och chattloggar och kan tränas upp för att harmoniera med ditt varumärke och den tonalitet som du använder i kundmötet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.