Vårens viktigaste läsning om kundmötet

kontaktcenter Missade du någon av våra mest lästa artiklar om det moderna kundmötet under våren? Vi har valt ut läsningen du inte vill vara utan.

Vårens viktigaste läsning om kundmötet

Operatören Vimla, som ägs av Telenor, har de senaste åren kunnat uppvisa högst kundnöjdhet bland svenska privatkunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Vi bad Vimla-chefen Erik Sjöberg dela med sig av sitt framgångsrecept.

Alla vill undersöka möjligheterna med generativ artificiell intelligens, men många överraskas av de höga kostnaderna. Det berättade Ebbot-grundaren Anders Clarin när vi träffade honom i början av maj.

Det mänskliga mötet är viktigare än någonsin enligt Nackas service- och kundbemötandedirektör Annmarie Palm.

Tina Bohman Peters ser Västerås kontaktcenter som en motor i kommunens digitaliseringsarbete eftersom man ofta identifierar potentiella förbättringsområden.

Hur ska man agera som kontaktcenterchef när ai-tekniken används på allt fler områden? Vi bad kundserviceproffset Emilie Loman berätta om sina bästa tips för att lyckas med teknikskiftet.

När konflikten mellan fackförbundet och SKR trappades upp blev belastningen på kontaktcentret snabbt mycket ansträngd. Som tur var kunde man ta hjälp av Telias nya chattbot, som är förstärkt med generativ artificiell intelligens.

För tre år sedan tog Tele2 fram en strategi för att förbättra kundupplevelsen. Karin Walter, cx manager på Tele2 Företag, berättar om hur man lyckades nå de ambitiösa målen genom att engagera hela organisationen.

Genom att ta hjälp av den senaste tekniken för analys av kundinteraktioner får du tillgång till en guldgruva av nya insikter och förbättringsmöjligheter. Vi bad Andreas Wiberg, en av grundarna av Gamgi, att dela med sig av sina bästa tips för röstanalys.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.