Styr mötesrummet på distans med Jabras nya molntjänst

videomöten Uppdatera firmware och finjustera inställningarna – utan att vara på plats. Det blir möjligt med Jabras nya molnplattform.

Styr mötesrummet på distans med Jabras nya molntjänst

Nu behöver du inte längre vara på plats i mötesrummet för att hantera inställningarna i Jabras videoutrustning. Den nya molntjänsten Jabra+ for Admins låter dig sköta inställningarna från valfri plats, så länge du har en internetanslutning.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Molntjänsten kan användas för fjärrövervakning i realtid såväl som justering av inställningar för de olika Jabra-enheterna i ditt mötesrum. Det finns också möjlighet att uppdatera firmware och utföra felsökning om behovet uppstår.

Enligt Jabra kan molntjänsten även integreras med ditt befintliga helpdesk-system, vilket underlättar tillvaron för den som är ansvarig för it-support och it-administration.

Molnplattformen rullas ut i stor skala till sommaren, men redan idag kan Jabra-kunder som är anslutna till ett så kallat early adopter program få tillgång till funktioner för att fjärrstyra videoenheter och annan mötesrumsutrustning. Senare under året kommer det även tillkomma möjligheter att fjärrstyra personliga Jabra-enheter.

– Det blir alltmer komplicerat att hantera mötesrum och flera olika enheter på hybrida arbetsplatser. Enkelhet och effektivitet blir därför allt viktigare. Det är därför vi har skapat Jabra+ for Admins, en strömlinjeformad, säker plattform som är lätt att använda. Användarna kan nu vara mer produktiva och ägna mer tid åt det som får deras verksamhet att blomstra, säger Holger Reisinger på Jabra i ett uttalande.

Jabra+ for Admins är baserad på Microsofts molntjänst Azure och utnyttjar alla de möjligheter till säkerhet och skalbarhet som kommer med den plattformen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.