Kort Bonde-tid hos Clearit

Bransch [Uppdaterad] Så sent som i januari klev Peter Bonde på som affärsutvecklare hos Clearit på halvtid. Nu lämnar han uppdraget för att istället fokusera helt på arbetet som försäljningsdirektör hos Icentrex.

Någon osämja ligger inte bakom Peter Bondes beslut att efter bara några månader avsluta konsultjobbet som affärsutvecklare hos Clearit, det menar företagets vd Anders Ödman.

– Vi hade gärna haft Peter kvar och från början var tanken att han skulle ha varit hos oss på heltid. Men han ville också hjälpa sina vänner på Icentrex och därför blev det halvtid. Efter hand blev det tydligt att de behövde mer av hans tjänster och då väljer han att att helt fokusera på det uppdraget.

Nu får Clearit därför börja leta efter en ny affärsutvecklare och denna gång siktar de på att anställa någon som vill arbeta heltid i bolaget istället för någon som jobbar på konsultbasis.

– Det kommer att bli svårt att hitta någon som är lika duktig som Peter, vilket var skälet till att vi anlitade honom från början, men vi ska försöka, säger Anders Ödman.

– Mitt hjärta ligger hos Icentrex, och när jag kände att min tid behövdes här för att göra ett fullgott arbete med att utveckla nya kunderbjudanden och nya tjänster, fick det bli så. Jag kommer ha fortsatt mycket fin relation till alla på Clearit, men ibland räcker inte tiden till, och man måste helt enkelt välja, säger Peter Bonde.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.