Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kundundersökningar integrerade i uc-plattformen

Samarbete Easy Telefonis utvecklingsavdelning har kort mellan releaserna. Nu släpper man en funktion för undersökningar i sin Easy Teams-plattform.

Kundundersökningar integrerade i uc-plattformen

Easy Teams är en uc-plattform som Easy Telefoni utvecklat själv. Den konkurrerar med de större operatörernas lösningar och med Microsoft Teams.

Nu lägger man till en möjlighet att göra undersökningar, integrerat i plattformen.

– De kan genomföra medarbetarundersökningar och mäta kundnöjdhet i samma app som de använder för chatt, telefoni och video. Kollar man på de stora aktörerna så som Survey Monkey och Typeform är de fristående tjänster som lever isolerat från resten. Vår tanke är att knyta ihop säcken med allt som rör kommunikation och det gör oss unika säger Johan Åberg som är produktchef på Easy Telefoni i ett pressmeddelande.

Han berättar att den långsiktiga planen är att erbjuda ett light-alternativ till ett contact center med flera smarta funktioner i survey-modulen.

– På sikt kommer det exempelvis kunna skickas ett sms till inringaren efter avslutat samtal där denne får betygsätta servicen som mottogs av agenten säger han.

Bland de som varit med och testat tjänsten nämner Easy Telefoni bland annat Karolinska Institutet och Linköpings Universitet.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter