Lågpris med mycket kraft

Mobilt En av många mobilnyheter som presenterades under mässan, Internationale Funkausstellung Berlin, är Alcatels nya budgetmobil som blivit utrustad med mycket batterikapacitet.

Lågpris med mycket kraft

Alcatel A7 är namnet på Alcatels nya Android som utrustats med en 5,5-tums skärm 32 GB-processor, 3 GB RAM och plats för minneskort på upp till 128 GB. Den bakre kameran ligger på 16 MP med autofokus och den främre. För selfies och videosamtal, på 8 MP.

Det som utmärker Alcatels nya smartphone är dock batterikapaciteten på 4 000 mAh, vilket är bra med tanke på att de flesta andra konkurrenter ligger på mellan 2 500-2 800 mAh.

A7 kommer att finnas på marknaden från och med september för en prislapp på cirka 2 300 kronor.

Dubbla högtalare

Alcatel lanserar även en andra smartphone, Idol 5S, som är en Android med en funktion som gör det möjligt att välja mellan två snabbkommandon. Idol 5S har på många sätt samma egenskaper och funktioner som ovanstående A7, men är vässad för att vara lite mer multimediamobil. Bland annat har den dubbla högtalare på 2 x 3.6 watt och med Cinemagraphs är det möjligt att skapa en film av ett foto, där små rörelser upprepas.

Idol 5S har en prislapp på närmare 4 000 kronor.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!