Lågprismobiler från Nokia

En undersökning visar att många i utvecklingsländer gärna delar på en mobiltelefon. Därför lanserar Nokia nya telefonmodeller anpassade för just detta.

Lågprismobiler från Nokia

Nokia släpper två nya mobilmodeller riktade till växande marknader. Nokia 2600 classic kommer med utbytbara Xpress-on skal, fm-radio, vga-kamera och stöd för mp3-ringsignaler. Priset för telefonen blir omkring 65 euro exklusive moms och den lanseras under årets första kvartal på alla större marknader.

okia konstaterade i en nyligen genomförd undersökning att många i bland annat Indien, pakistan och Vietnam gärna delar på en mobiltelefon. Därför kommer Nokia 1209 med stöd för flera olika telefonböcker samtidigt, samt en applikation för att hålla reda på samtalskostnader. Nokia 1209 har stöd för 80 språk, är dammskyddad, tålig och inriktar sig på förstagångsköpare Modellen släpps över hela världen under andra kvartalet till ett pris på omkring 35 euro före moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.