Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Länsförsäkringar väljer Advania för kontaktcenterlösning

Kontaktcenter Ett nytt kontaktcenter för att hänga med i tiden. Det ska Länsförsäkringar bygga och som leverantör av tjänsten har de valt Advania.
– Lösningsförslaget stod ut, säger Ulrica Hedman, vd för Länsförsäkringar Uppsala.

Länsförsäkringar väljer Advania för kontaktcenterlösning

Digitalisering samt användarupplevelse är två otroligt viktiga områden för försäkringsbolag. Kundernas möjligheter till att snabbt få rätt information samtidigt som de vill känna trygghet är två saker som bidrar till konkurrenskraft i branschen.
För att inte halka efter har därför Länsförsäkringar satsat på en rad nya digitala lösningar och för att komma dit har de upphandlat en ny kontaktcenterlösning.

Valet föll på CX-plattformen från Genesys och Advania är de som kommer att driva implementeringsarbetet.
Målet med arbetet är att skapa en gemensam och framtidssäker lösning för försäkringsbolaget totalt sett 4 500 agenter. Och en viktig del där är att det ska vara kanaloberoende.

Lösningen kommer att placeras och driftas av Advanai och erbjudas som en tjänst. Detta först och främst med moderbolaget Länsförsäkringar AB, men det blir även tillgängligt för koncernens 23 länsförsäkringsbolag.
– För oss är det viktigt att vara nära våra kunder och erbjuda dem ett enkelt sätta att kommunicera med oss, på den kanal som är bäst för dem. Utvecklingen går väldigt fort och det ställer krav på infrastruktur, lösning och leverantör. Efter en gedigen utvärderingsprocess stod Advanias lösningsförslag ut, med den utvecklingsbara Genesys-plattformen. Tillsammans ska vi arbeta för att skapa en enkel vardag för våra kunder och medarbetare., säger Ulrica Hedman, vd på Länsförsäkringar Uppsala.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter