Läs om alla talare som kommer till Connect21

Connect21 Uppdaterad. Mängder av talare kommer till Connect21 den 19 maj. Här har vi samlat artiklar om alla talare som kommer till Telekom idags heldagskonferens.

Läs om alla talare som kommer till Connect21

Den 19 maj är det dags för Connect21 – en av årets höjdpunkter i den svenska telekombranschen. På förmiddagen kommer tre talare att dela med sig av sina framtidsspaningar inom sina expertområden.

Här är det som de har sagt när de tidigare varit med i Telekom idags spalter:

På spårvalen på eftermiddagen finns det tre valmöjligheter; det första handlar om kontaktcenter och kundmötet.

Det andra spåret handlar om samarbete, alltså hur vi jobbar tillsammans på kontoren och på distans.

  • Startar gör Linus Cansby från Uclarity som kommer att svara på era frågor om Teams. Här har han tjuvstartat med sju stycken frågor.
  • Linköping har gått emot strömmen och valt att inte använda Microsoft Teams – Digitaliseringsdirektör Jakob Algulin är väldigt nöjd med införandet av Google Workspace istället. Här berättar han om det.
  • Henry Kayser från Zoom pratar om videomötesrummens framtid. Vad kan vi förvänta oss de kommande åren? Här är lite tankar från Henry.
  • Som sponsortalare kommer Karin Lindberg från Competella och John Kjölbye-Hansen från Telia att prata om hur gör gemensam sak med telefoni och Teams. Karin Lindberg har flera gånger berättat om hur de jobbar med att utveckla sin plattform för Teams-telefoni i Telekom idags artiklar. Senast här.

Det sista spåret handlar om hybridkontoret och här kommer det att presenteras många praktiska råd.

Avslutar dagen gör sedan Per Åkesson på Combitech som ansvarat för bygget av ett eget 5g-nät tillsammans med Saab. Här kan du läsa om nätet.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.