Lättviktare för julmusik

AKG kommer under december att släppa tre nya hörlurar för telefoner och musikspelare. Den lättaste väger 8 gram.

Lättviktare för julmusik

AKG har utvecklat tre nya hörlurar, K 321, K 330 och K 340 som lovar ge ljudentusiaster ett bra ljud kombinerat med bekväm passform och som kommer att vara tillgängliga kring jul. På gång är även modellerna K 370 och K 390NC.

Utöver kosmetisk design, uppger företaget att man också lagt ner tid på att förbättra ljudet för att få ned brus och signalstörning till nivån 0,01 procent.

För olika behov

K 321 levereras med tre storlekar av silikonkuddar för att passa olika personer. Modellen är enligt uppgift också mindre känslig för stötar jämfört med sina syskon och fungerar för jogging eller annan typ av träning. K 321 finns i färgerna vit eller blå/vit.

K 321 är den lättaste av alla AKGs hörlurar med en vikt på 8 gram. Den finns i färgkombinationerna gul/svart eller grå/krom.

K 340 har en integrerad volymkontroll i sladden. Syftet är att göra det lätt att höja eller sänka volymen i lurarna även om spelaren eller mobilen skulle ligga i jackfickan. K 340 lovar också ha ett större frekvensomfång och högre känslighet jämfört med K 321 och K 330. Till den medföljer även förvaringsväska. Färgkombinationerna är antingen svart eller brun/svart.

Tillverkarens listpris inklusive moms, är 300 kronor för K 321 och 500 kronor för K 330. Lite högre pris har K 340 som lättar plånboken med 700 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.