Ledningsgrupp för TDC Sverige klar

Sedan det blev klart att TDC Song och TDC Dotcom skulle slås ihop under det nya varumärket TDC har det varit full aktivitet att hitta den nya ledningsgruppen för TDC Sverige.
Nu är den klar och är operativ direkt från tillblivelsen med vd Ulf Baggström vid rodret.

Ledningsgrupp för TDC Sverige klar

TDC Sverige som bildades när TDC Song och TDC Dotcom slogs ihop har nu hittat sin ledningsgrupp. Den 15 personer starka gruppen är operativ med omedelbar verkan, dock kommer TDC Song och TDC Dotcom juridiskt och resultatmässigt att hanteras som två verksamheter fram till årsskiftet.

– Att identifiera vilka personer som ska leda svenska TDC har varit både spännande och arbetsamt, säger Ulf Baggström vd för TDC Sverige. För mig som är ny i företaget har det blivit uppenbart vilken oerhörd spännvidd av kompetens som finns inom TDC.

Roadshow hägrar

Under hösten kommer Ulf Baggström att besöka sju orter runt om i Sverige med en seminarieturné, stora kommunikationsdagen, för att ge marknaden en bild av vad TDCs helhetserbjudande betyder för företagets kunder.

– Våra kunder ska känna att de möter ett enat företag och därför har vi valt att tillsätta vår nya försäljningsorganisation redan nu, medan resten av organisationen beräknas färdig till oktobers, säger Ulf Baggström.

Fakta

Ledningsgrupp TDC Sverige

Ulf Baggström, vd

Lars Glarborg, sales

Jesper Pedersen, finance

Kristina Kaup Elford, system integration services

Matts Amundsen, nordic networks

Christer Isacsson, integration program

Peter Nilsson, hr

Niclas Almgren, legal

Jeanette Jäger, marketing, products & communication

Pia Lindberg, customer support

Henry Nilsson, key accounts

Peter Andersson, public & large accounts

Magnus Björk, nordic wholesale

Olof Ottoson, project management & solution

Per-Ole Heltov, nordic it

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.