Lernia väljer Telia

Bransch Utbildnings- och bemanningsföretaget Lernia har tecknat ett ramavtal med Telia för hela sin kommunikation. Totalt handlar det om 2000 anknytningar på över 100 orter i Sverige. 

I avtalet som innefattar allt från mobila tjänster och datakommunikation till växel- och kontaktcenterlösningar, ingår också att Telia och Lernia inleder ett strategiskt samarbete för att driva utvecklingsinitiativ.För Lernia, som både bedriver utbildning på 170 adresser och är ett bemanningsföretag, är bra täckning och hög grad av mobilitet av yttersta vikt.

– En hållbar mobil täckning är affärskritiskt för oss, dels då vi har kontor runt om i hela landet men framförallt då stora delar av vår medarbetarkår finns på konsultuppdrag hos våra kunder. Det är avgörande för oss att välja en partner som kan säkerställa ett fortsatt mobilt och digitalt arbetssätt för oss, säger Sebastian Lindström it-chef på Lernia och fortsätter:

– För oss är det viktigt med en partner som tar ett helhetsgrepp om all vår kommunikation och att vi får en stabil standardlösning med flexibla verktyg, så att vi kan fokusera på affären. Därför valde vi att köpa kommunikation som tjänst från Telia.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.