LG bjuder på choklad på måndag

LG bjuder på choklad på måndag

LG Electronics största försäljningsframgång någonsin för en enskild telefonmodell i Asien, Chocolate, lanseras nu i Europa. Chocolate är den första modellen från LG:s nya Black Label-serie som riktar sig till användare som värdesätter design lika mycket som teknologi i framkant. Den finns i svenska butiker från 8 maj och riktpriset är 4300 kronor.

Telefonen är en tunn så kallad slider. Materialvalet är svart, tunn, reptålig glasfiber. Telefonen är helt svart tills det att man vidrör dess touch-pad – världens första i en mobiltelefon. Då aktiveras rödglödande touch-ikoner och telefonens högupplösta LCD-skärm lyser upp. Om man inte rör telefonens touch pad är skärmen svart och i princip osynlig.

– LG:s utgångspunkt när vi skapade Chocolate var det visuella, en designtelefon med attraktion och tekniken fick sedan följa efter, säger Teija-Marie Pierre, nordisk marknadschef på LG Electronics.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.