LG prispressar ny 4g-lur

LG Med LG F60 får du 4g och skojiga fotofunktioner för 1 790 kronor. Blygsam skärm och batteritid kan dock ställa till trubbel.

LG prispressar ny 4g-lur

LG fortsätter producera 4g-mobiler. Nya F60 som kommer lanseras i Sverige i mitten av oktober är just en sådan.

F60 har en 1,2 GHz quadcore-processor och kommer med Android Kit Kat 4.4, den mäter 127,5 x 68 x 11 mm och har en skärm på 4,5 tum. Dock är den inte direkt tilltagen, endast 480 * 800 pixel erbjuds. Inte heller kameran är något i hästväg, med 5 MP baktill och en vga-frontkamera.

Tråkigt batteri

RAM-minnet ligger på 1 GB och utrymmet för lagring ligger på 4GB, här finns även möjlighet att fylla på med 32 extra i Micro-sd om man så skulle behöva. Batteriet ligger på 2 100 mAh.

Prislappen kommer att vara cirka 1 790 kronor, även om vi på Telekom idag redan har hittat den till billigare pris på Prisjakt.se.

Styr dina selfies

LG listar för egen del upp några unika användarfunktioner i jakten på 4g-kunderna. Där LG F60 ska ha ett försprång med Gesture Shot, en rörelsestyrd kamera som användaren genom att öppna och knyta handen framför linsen sätter igång. En timer drar igång genom rörelsen och tar sedan selfien.

Touch & Shoot gör det möjligt att använda hela skärmen som en avtryckare vid foton. Kameran fokusera automatiskt och tar bilden utan att du själv behöver pricka rätt på knapparna.

Som på andra LG-enheter ingår även Knock code, ett skärmlås som både väcker och låser upp telefonen med en serie knackningar på skärmen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.