Logic IT fortsätter växa – förvärvar AV-verksamhet

branschen Logic IT fortsätter att ta steg på tillväxtresan. Nyligen blev det klart att bolaget tar över Impressio:s AV-del.

Logic IT fortsätter växa – förvärvar AV-verksamhet
Joacim Lingman och David Reutergårdh.

Strax innan årsskiftet gick affären i mål. Enligt Logic IT, som sedan starten 2019 fördubblat sin omsättning varje år,leder förvärvet till att bolaget stärker sin position som ett av de snabbast växande svenska bolagen inom digitala möten och AV-lösningar.

– Logic IT är en aktör som enligt mig har precis rätt värderingar och jag ser dem som en mycket bra match med hur vi på Impressio har jobbat tidigare. Jag är övertygad om att Logic IT kommer att vara rätt partner för alla befintliga kunder till Impressio gällande AV och digitala möten framöver, säger Joacim Lingman, tidgare vd på Impressio Sweden AB.

Joacim Lingman, samt övrig personal som jobbat med AV-lösningarna på Impressio, kommer att bli en del av Logic IT.

– Tillväxtresan på Logic IT fortsätter och vi tar med varm hand emot både kunder och medarbetare från Impressio till oss. Vår ambition är att vara våra kunders bästa leverantör och vi ser fram emot att få jobba vidare med Impressios kunder och fortsätta hjälpa dem att skapa förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser, säger David Reutergårdh, vd Logic IT.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.