Logic IT lanserar plattform för säkert samarbete

samarbetsverktyg Utlovar högsta säkerhetsklass i sin nya digitala samarbetsplattform.

Logic IT lanserar plattform för säkert samarbete

Det råder stor osäkerhet kring vilka samarbetsplattformar man egentligen kan använda sig av, inte minst för aktörer inom offentlig sektor. Nu lanserar svenska Logic IT en samarbetsplattform som heter ”Space – powered by Logic IT”, som ska innehålla allt du behöver för att mötas och samarbeta digitalt.

– Vi ser en tydlig trend om ökade säkerhetskrav hos företag och organisationer och för oss är det viktigt att hela tiden möta våra kunders behov. Space är en fullt krypterad tjänst som kan ses som ett komplement till de befintliga samarbetsplattformarna på marknaden, säger Jonas Sundkvist, Affärsutvecklare på Logic IT, i ett uttalande.

Logic IT:s nya plattform lagrar samtliga data inom Sveriges gränser och innehåller funktionalitet i form av videomöten, chatt, kalender, e-post, dokumenthantering och fildelning. Det finns också möjlighet att endast använda sig av videomötestjänsten om man så önskar.

Samarbetsplattformen är baserad på öppen källkod och uppfyller de krav på digitala samarbetsplattformar för offentlig sektor som Esam tagit fram.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.