Logitech i finskt samarbete – ska börja sälja möteskapslar

kontoret Framerys ljudisolerade mötesrumskapslar förses med Logitechs tekniklösningar.

Logitech i finskt samarbete – ska börja sälja möteskapslar

Den nya hybrida arbetskulturen som har slagit igenom på många arbetsplatser ställer nya krav på tillgången till ändamålsenliga mötesrum. Nu har Logitech ingått ett partnerskap med finska Framery där man ska sälja färdiga allt-i-ett-lösningar i form av en ljudisolerad möteskapsel med Logitechs mötesteknik på plats.

– Jag är otroligt exalterad över detta samarbete. Aldrig tidigare har det funnits en större efterfrågan på problemfria virtuella möten och anpassningsbara arbetsplatser. Med kapslarna kan vi förse företag med lösningar som inte kräver att de bygger eller genomför större invändiga renoveringar och som samtidigt ger dem allt de behöver för att hålla videomöten mellan team, säger Benny Andersson, marknadschef för b2b på Logitech i Norden.

Det som av tillverkarna kallas de “ultimata, flexibla videomötesrummen” kommer att finnas tillgängliga i flera olika modeller. Den minsta heter Framery One och har plats för en person. På tekniksidan är den utrustad med Logitech Brio Ultra HD Pro Business Webcam.

Rymmer upp till fyra personer

Mellanmodellen Framery Q Meeting Maggie rymmer upp till fyra personer och är utrustad med dockningsstationen Logitech Logi, Logitech Brio Ultra HD Pro Business Webcam och schemaläggningsskärmen Logitech Tap Scheduler.

Den största modellen heter Framery 2G och rymmer upp till sex personer. Här finns utrustning i form av Logitech Rally Bar Mini, schemaläggningsskärmen Logitech Tap Scheduler och kontrollenheten Logitech Tap touch controller.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.