Logitech lanserar ny webbkamera och trådlösa lurar

Produkt En duo produkter specifikt utvecklade för företag. Nu har Logitech lanserat en webbkamera och ett par trådlösa lurar designade för hybridarbetares behov.

Logitech lanserar ny webbkamera och trådlösa lurar

Arbetsmiljö är en otroligt viktig fråga för företag. Och ansvaret försvinner inte bara för att arbetet delvis sker i hemmet eller på annan ort. Med det i åtanke utformade Logitech Brio 505 samt Zone Vice Wireless.

Det första är en webbkamera och det senare är ett par over ear hörlurar.

Brio 505 är enligt företaget skapad för mer krävande uppgifter och de som vill ha en professionell ljud- och videokvalitet samt möjlighet till individualisering. Kameran kommer med flera funktioner för att göra det lättare att samarbeta på distans där bland annat ”Show Mode” gör det enkelt att dela skisser eller andra fysiska föremål på skrivbordet.

Kameran går att luta ner för att fokusera på skrivbordet och en inbyggd sensor ser till att vända bilden automatiskt.

Ytterligare funktioner kameran är utrustad med är Rightsght och Rightlight. Den första ramar automatiskt in användaren, även om hen skulle röra sig. Den andra funktionen korrigerar undermålig belysning.

Kameran är certifierad för Teams, Zoom och Google Meet och kompatibel med de flesta videokonferensplattformar. Priset för en Brio 505 ligger på 999 kronor.

Komfortabla och prisvärda

Zone Vibe Wireless heter Logitechs nya hörlurar. De är utformade för att kunna användas en hel dag och ska kombinera låg vikt och komfortabel passform med ”prestanda i företagsklass” och prisvärdhet. Det senare, jo priset anges till 1 649 kronor.

Logitechs båda nya produkter är certifierade koldioxidneutrala – detta på grund av att företaget kompenserar de utsläpp som görs i produktionen. Vilket är ett gott steg på vägen mot en mer hållbar framtid.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.