Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Logitech lanserar nya produkter för videokonferenser

Produkt Nästa generations lösningar för videokonferenslösningar. Så benämner Logitech sina nya produkter som de menar kommer höja ribban i segmentet.

Logitech lanserar nya produkter för videokonferenser

Att videokonferensutrustning blivit allt viktigare för att få till samarbetet i pandemitider är det nog ingen som ifrågasätter. Och det är en möjlighet Logitech inte tänker gå om intet. Därför lanserar de nu flera nya produkter för alla former av rum.
– Vårt mål är att alla konferensrum världen över ska vara utrustade för videokonferenser, och därför måste vi göra det enkelt och kostnadseffektivt. Det tror vi att vi har lyckats med med de här nya produkterna, säger Scott Wharton, ansvarig för Logitechs avdelning Video Collaboration.

Så vad är då det nya? Jo, två nya system: Rally Bar samt Rally Bar Mini där den förstnämnda är för mellanstora rum och den senare är för de mindre. I båda fallen handlar det om en enhet som har både högtalare och videokamera i ett. Därtill har de släppt produkten Roommate som är byggd för de större konferensrummen och som ska göra det möjligt att köra videokonferenser på Logitech-kameror med Rally Plus utan att behöva ha en dator inkopplad. Detta för att göra det enklare att installera, hantera och använda utrustningen.
– Vi har alltid fokuserat på det kunderna vill ha, och det är produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi vill göra våra produkter större och bättre, men mindre komplicerade. Det kan gälla sådant som användarvänlighet, hanterbarhet och skalbarhet, säger Scott Wharton.

De nya produkterna klarar av Zoom och Microsoft Teams rätt av, men självklart går det att köra valfritt program via extern dator. Stöd finns även för Gotomeeting, Pexip och Ringcentral.

Så vad ligger då priset på+ Rally bar startar på 3 999 euro, Mini-versionen går på 2 999 euro och Roommate går loss på 999 euro.

Rally Bar kommer börja säljas i slutet av kvartalet, de båda andra produkterna kommer ”senare”.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!