Logitech släpper ny Brio-kamera med stöd för full hd

videomöten Logitech lanserar en ny webbkamera i sin Brio-serie, Brio 100 Full hd-webbkamera, med inbyggd mikrofon och hållbar design.

Logitech släpper ny Brio-kamera med stöd för full hd

Vid hybridarbete är rätt videokonferensutrustning a och o. Logitechs nya Brio 100-webbkamera erbjuder en rad funktioner för att skapa en bättre upplevelse för mötesdeltagarna – den klarar bland annat full hd 1080p-upplösning.

Med automatisk ljusbalans kan du öka klarheten och ljusstyrkan samtidigt som Right Light-tekniken gör det möjligt att minska skuggor och förbättra belysningen med upp till 50 procent i jämförelse med tidigare generationer av Logitech-webbkameror. Webbkamerans inställningar hanterar du efter dina behov i Logi Options+-appen.

Inbyggd mikrofon

Brio 100 är även utrustad med en inbyggd mikrofon som säkerställer bra ljudkvalitet under alla samtal. Dessutom är den kompatibel med plattformar som Microsoft Teams, Zoom och Google Meet.

Brio 100 kommer i tre färger: Graphite, Off-White och Rose. Det gör att du kan matcha den med din skrivbordsinredning eller addera en personlig touch till ditt kontor.

För att även säkerställa användarnas integritet har webbkameran en inbyggd integritetsslutare som kan aktiveras när man inte använder kameran eller när man väljer att logga ut.

Certifierad som koldioxidneutral

Logitech arbetar för att minska sin koldioxidpåverkan och bidra till en mer rättvis och klimatpositiv värld. Webbkamerans delar består av plastkomponenter som är tillverkade av återvunnen plast och den är certifierad som koldioxidneutral. Förpackningen är tillverkad av papper från fsc-certifierade skogar.

Webbkameran finns att köpa för 589 kronor hos Logitech och andra återförsäljare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.