Lync-möten i jätteformat

Virtuella möten Smarttech har tagit Lync i konferensrummet till helt nya höjder, eller vad sägs om dubbla skärmar på 84 tum vardera.

Lync-möten i jätteformat

Under den stora Lync-konferens i mitten av februari visade Smarttech upp generation två av sina rumssystem för Microsofts samarbetsplattform. Totalt handlade det om inte mindre än fem modeller i storlekarna XS till L med en eller två skärmar där den största varianten har två 70-tumsskärmar och ska klara möten med upp till 16 deltagare i konferensrummet.

Som om inte det skulle räcka har Smarttech nu kompletterat lanseringen med ytterligare en modell kallad XL. Här har 70-tumsskärmarna växt till 84 tum och två kameror ser till att täcka även riktigt stora lokaler. Tillverkaren uppger att modellen ska passa för möten med upp till 20 deltagare bänkade i konferensrummet.

Pekskärmarna i Smarttechs rumssystem för Lync har stöd för multitouch och det ska gå att göra anteckningar i dokument direkt på skärmen oavsett vilken typ av dokument som används

Priserna för de nya Smart-produkterna startar på 20 000 dollar och de först presenterade systemen ska vara klara för leverans under april månad medan XL-modellen kommer först i juni.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.