Lynes och Reunify ingår nytt samarbete

Branschen Ett avtal som ska ge en helhetslösning inom kommunikation. Nu har Lynes Technologies och Reunify Group inlett samarbete där den senare nu ska samla konsulter, it, telekom och UCaaS under samma tak.

Lynes och Reunify ingår nytt samarbete
Ronny Roos på Reunify Group. Foto: André de Loisted

Reunify Group har en vision om att kunna erbjuda en komplett helhetslösning inom it-infrastruktur och telekom. I koncernen ingår Sobro, it-partnern Retune, telekombolaget Tillmobil samt varumärket Reswitch där det sistnämnda nu ska lansera en wholesale-lösning via Lynes. Detta efter att man tecknat avtal att få använda Lynes plattform.

– När Reunify Group sökte en kommunikationsplattform och sonderade marknaden så föll valet ganska snabbt på Lynes då plattformen var operatörsoberoende, modern och skilde sig från övriga. För oss är det viktigt att hitta samarbetspartners som skapar värde för våra kunder, och som erbjuder det senaste på marknaden, säger Ronny Roos, styrelseordförande i Reunify Group.

Dagens kunder letar ofta efter partners som har expertis inom både telekom och it. Detta eftersom de båda områdena nu överlappar varandra. Därför är just nyckelfärdiga UCaaS-alternativ attraktiva.

– I vårt nya samarbete med ReUunify Group är vi helt övertygade om att vi har träffat rätt, en utmanare inom IT och Telekom med gedigen erfarenhet av båda branscherna banar väg för succé säger Alexander Westlund, vd på Lynes Technologies.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.