Maingate först ut med nya ISO

M2M-leverantören Maingate har som första företag i den svenska telekombranschen certifierats enligt den nya kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

– ISO 9001, version 2008 är helt ny sedan i december och vi är stolta över att vara det första företaget i den svenska telekombranschen som blivit godkänt för den, berättar Camilla Cullefors, som är process- och kvalitetsansvarig hos Maingate.

Företaget anser att ISO-certifieringen är en förutsättning för fortsatt internationell expansion. Idag finns Maingate förutom i Sverige också Norge och i Holland. Certifieringen gör att kunderna ska få samma kvalitetssäkrade leveranser oavsett marknad.

– Kvalitetsarbetet är en sporre för hela vårt företag, säger Camilla Cullefors. Medarbetarna känner sig delaktiga på ett helt annat sätt. Alla förstår att det är en nöjd kund som är målet med allt vi gör och kan också se hur vi ständigt blir bättre och bättre.

Utfärdare av ISO-certifikatet, som omfattar företagets alla kontor både i Sverige och utomlands, är det oberoende certifieringsföretaget Det Norske Veritas.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter