Många småföretagare på mobilmässan

I den svenska paviljongen på Mobile world congress i Barcelona kommer hela 30 svenska företag att ställa ut. Det är 60 procent mer än året innan.

Under årets Mobile world congress i Barcelona kommer den svenska paviljongen att rymma 60 procent fler företag än tidigare. Det är Sveriges Exportråd som arrangerar Sverigepaviljongen där man meddelar att 30 företag och två organisationer kommer att ställa ut.

– Det är väldigt positivt att nya svenska företag tar chansen att visa upp sig i de stora internationella sammanhangen. Vi har tidigare sett att liknande exponering lett till internationella företagsförvärv, investeringar och kontrakt samt erkännanden i ansedda affärsmagasin som Fortune, Red Herring och EE Times, säger Christina Heikel på Exportrådet.

Totalt kommer ett femtiotal svenska företag att finnas representerade på mässan och gästas allt som allt av mer än 1200 företag från hela världen. Mobile world congress drar igång måndagen den 12 februari och Telekom idag kommer naturligtvis att finnas på plats för att täcka upp händelserna där.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.