Mårten Lundberg ny kommunikationschef på Tre

Nytt jobb Nu tar Reformklubbens byråchef rollen som ny kommunikationschef på Tre. I bagaget har Mårten Lundberg 19 års erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen.

Mårten Lundberg ny kommunikationschef på Tre

Under våren har Mårten Lundberg varit uthyrd på deltid till Tre, men efter midsommar tillträder han rollen som ny kommunikationschef på telekombolaget. Mårten har en gedigen erfarenhet som konsult inom pr-branschen med bakgrund från flera större byråer, bland annat som byråchef för Reformklubben och vd för Grayling. Han har även arbetat suttit i branschorganisationen Precis styrelse.

– Jag slogs direkt av energin och stämningen på Tre. Utmaning, innovation och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och olika branscher, säger Mårten Lundberg.

Ska utveckla intern och extern kommunikation

I tjänsten ingår ett ansvar för att ytterligare utveckla intern och extern kommunikation på Tre inklusive pr, public affairs och hållbarhetsfrågor.

– Mårten har redan blivit ett viktigt stöd till ledningen i olika kommunikationsfrågor. Uppdraget är att få Tre ännu mer engagerad i det offentliga samtalet och stärka relationerna och dialogen med våra viktigaste målgrupper, säger Johan Johansson, vd på Tre.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.