Mats Lundquist lämnar TDC Song

Efter två år lämnar Mats Lundquist uppdraget som vd för TDC Song. Enligt uppgifter går han på egen begäran och ska ägna mer tid åt familjen och planera för framtiden.

Mats Lundquist lämnar TDC Song

Mats Lundquist avgår på egen begäran som vd för TDC Song. Han har varit vd sedan 2004. Integrationen mellan TDC och Song är genomförd och den nya nordiska organisationen är på plats, så för Mats Lundquist är tiden rätt att lämna företaget och ge plats för en ny vd.

– Det har varit spännande och intressant att få arbeta med Song och TDC sedan 2002. Jag är stolt över våra framgångar på den nordiska marknaden och den lyckade integrationen mellan Song och TDC. Alla funktioner och chefer är nu på plats i vår nordiska organisation och tiden är därför den rätta för att lämna över till en ny vd, säger Mats Lundquist.

Han kommer att fokusera på att skapa en smidig överlämning, samtidigt som han ska ägna mer tid åt familjen och planera för framtiden. Mats Lundquist kommer att stanna kvar på företaget fram till och med 1 oktober eller tills TDC Song hittar en ersättare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.