Mats Sandvik ny delägare i Efftel

Mats Sandvik tidigare vd för Ventelo, blir delägare och försäljningschef på Efftel.
Därmed får Efftel en tungviktare i sin ringhörna när de fortsätter att utmana de stora operatörerna med sitt koncept att kunder ska kunna köpa all sin telefoni som en flexibel tjänst.

Efter åtta år som vd på Ventelo väljer Mats Sandvik nu att gå in som delägare i Efftel, samtidigt som han tar på sig rollen som försäljningschef.

– Jag har under en månad tittat på en rad spännande bolag och väljer nu att engagera mig i Efftel, säger Mats Sandvik. Företaget har en enorm potential och det ska bli spännande att få vara med och förverkliga den.

Efftel som vuxit snabbt sedan starten 2004 genom sin lösning där kunderna lägger ut sin telefoni till bolaget, ska nu öka tempot ytterligare med hjälp av den långa och breda ledningserfarenhet som Mats Sandvik har av telekom i Norden.

– Mats är en tungviktare i branschen som verkligen får saker att hända, säger Håkan Lund en av grundarna och vd för Efftel.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.