Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Matylda Lovenvall tar över B2B-delen på Tre

För två år sedan klev Sofia Krook in som chef för Tres företagsaffär. Nu väljer hon att gå vidare och istället är det Matylda Lovenvall som axlar manteln.

Matylda Lovenvall tar över B2B-delen på Tre

Det är i ett kort pressmeddelande som Tre avslöjar att Sofia Krook, chef för B2B-affären, ”går vidare till nya utmaningar”.
Istället för Krook kommer Matylda Lovenvall, som närmast haft chefspositionen för området produkt, marknad och lojalitet på Tre företag, kliva in. Detta dock på interimsbasis.
– Det känns roligt att få möjlighet att utveckla vår affär, vi är inne i en härlig tillväxtfas just nu. Det ska vi hålla i och utveckla under kommande år, säger Matylda Lovenvall.

Tre Företag har fått sig ett uppsving under våren, inte minst tack vare sitt nya roamingerbjudande där företag kan surfa runt i 80 länder. Sofia Krook kommer lämna över snabbt och redan 1 oktober blir det Matilda Lovenvall som får chefshatten.
– Jag vill rikta ett stort tack till Sofia för henne insatser. B2B har det senaste året ökat tillväxten, höjt kvaliteten på samarbetspartners, säljprocesser samt inte minst fått ihop hela gänget på B2B att dra åt samma håll, säger Haval van Drumpt.

Lovenvall får som ovan nämnt bara interimsansvaret, dock säger Tre inget om hur man kommer att gå vidare eller om en rekyteringsprocess dragit igång än.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter