Mdm för små och stora

Mdm Dialect lanserar mdm som tjänst, där paketeringen ska fungera även för de små företagen. Erbjudandet bygger på den svenska Revival-plattformen.

Mdm för små och stora

Dialect MDM Bas riktar sig till företag med upp till 100 mobila enheter som ska hanteras och MDM Premium till de med större verksamheter än så. Enligt Dialects marknads- och informationschef Victoria Preger är det marginell skillnad i funktionalitet mellan de två erbjudandena.

Den största skillnaden är köpmodell och möjligheten att förhandla om priset.

– Pris för MDM Premium lämnas på offert. Prisbilden på MDM Bas ligger på cirka 399 kronor per anställd för 24 månader. Sen tillkommer en startkostnad och eventuellt utbildning om kunden önskar det, säger Victoria Preger.

dialectmdm

Dialects mdm-tjänst säkrar, övervakar, styr och supporterar mobila enheter. Tjänsten omfattar ota-distribution av program, data och exchange-inställningar till smartmobiler, plattor, mobila skrivare och mobila pos-enheter. Som företag får man rapporter i excel och pdf, säkerhetspolicys, realtidskontroll, skalskydd och automatisk märkning av alla mobila enheter. Tjänsten kan appliceras även på personalägda enheter i kundföretaget.

– Mdm är och har länge varit en snackis men få företag har idag en policy och få företag har investerat i det. Hittills har marknadsfokus varit på de stora företagen. Det är först nu vi tycker att vi har en tjänst som är tillräckligt vass, enkel, bra och kostnadseffektiv även för små och medelstora företag, säger Victoria Preger.

Det är svenska The Institutions plattform Revival som ligger till grund för Dialects nya erbjudande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.