Mer integration i nya Trio

Hänvisningssystem För ett drygt halvår sedan lanserades version 4 av telefoniplattformen Trio Enterprise. Nu är det dags för en .1-uppdatering som gör systemet klart för Lync 2013 och utökar möjligheterna till integration med andra system.

Det är bakom fasaden som de stora nyheterna i Trio Enterprise 4.1 döljer sig. Inte minst blir det en välkommen uppdatering för de företag som valt att kombinera telefoniplattformen med Microsoft Lync och går och väntar på att få byta till den senaste versionen 2013 vilken nu får stöd i Trio. Samtidig kommer också fullt stöd för att hantera så kallade A-nummer tillsammans med Microsofts uc-lösning och möjlighet att låta Exchange ta hand om röstbrevlådorna.

Med det är inte bara integrationen med Microsofts produkter som förbättrats. Ett nytt api gör det möjligt att låta andra system i företaget använda Trios kömotor för att skapa smarta ärendeflöden och om man vill kan Trio 4.1 kopplas till flera separata katalogtjänster för insamling av användardata.

Förenklad uppgraderingsprocess

Att uppgradera komplicerade kommunikationsplattformar brukar inte alltid vara det enklaste för kunderna så därför borde det också komma som en glad nyhet att Enghouse Interactive som tillverkar Trio också uppger att de filat ordentligt på proceduren så att det ska gå både snabbare och enklare än tidigare.

– För en standardinstallation har tidsåtgången för att genomföra uppdateringen nära nog halverats. Det är något jag tror kommer uppskattas av både våra partners och slutkunder, säger Michael Stubbing, chef för Enghouse Interactive i norra Europa.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.