Mer ip-dect för småföretag

Yealink gör sällskap med Gigaset och Pansonic när det gäller att erbjuda lösningar för trådlös ip-telefoni till mindre företag. Nya basstationen W52P hanterar upp till fem telefoner.

Mer ip-dect för småföretag

Yealink är en ganska ny leverantör av ip-telefoner på den Svenska marknaden. Senaste tillskottet i deras produktportfölj är trådlösa ip-telefonen och basstationen W52P. Luren och basen säljs i paket men för den som behöver fler telefoner går det att ansluta upp till fem handenheter varav fyra kan prata samtidigt via var sitt sip-konto. Stöd finns för hd-ljud och telefonerna klarar av att genomföra trevägs telefonkonferenser utan någon konferenstjänst.

Batteriet i själva telefonen uppges leverera upp till 11 timmars taltid eller 120 timmar i viloläge. Basstationen får ström antingen via power over ethernet, poe, eller via en medföljande strömadapter.

Räckvidden inomhus är 50 meter. I sommar väntas dock Yealink lansera en repeater som gör det möjligt att sträcka ut avståndet till basenheten.

Paketet med basstation och handenhet har ett riktpris ut i butik på 1 195 kronor plus moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.