Mer mobilt från Optimal Telecom

Optimal Telecom, helägt dotterbolag till Tele2, ger sig på allvar in i striden som mobiloperatör. Esset i rockärmen är ett mobilabonnemang utan månadsavgift, men operatören tar dock ut en årsavgift i stället.

Optimal Telecom lanserar idag Optimal Mobil, det första mobilabonnemanget utan fast månadsavgift, minimidebitering eller bindningstid. Kunden betalar bara för det de ringer för. Optimal Mobil har ett enhetspris på 48 öre per minut för kunder som väljer att samla all telefoni hos Optimal Telecom.

För övriga gäller 57 öre per minut till alla nät och operatörer i Sverige, oavsett hur länge samtalet pågår betalas för en hel minut i stället som för ofta tidigare per påbörjad sekund. Varje sms kostar 57 öre och mms 1,76 kronor per styck. Alla samtal debiteras dock med en öppningsavgift på 76 öre och mobiloperatören tar dessutom 98 kronor i årsavgift.

– Optimal Mobil är ett mycket enkelt abonnemang, som liknar kontantkort på så sätt att kunden bara betalar när de faktiskt använder sin mobiltelefon, säger vd Susanne Holmström.

Optimal Telecom är operatör på marknaden för fasttelefoniabonnemang i Sverige. Fram till nu har Optimal Telecom enbart erbjudit mobiltelefoni i kontantkortsform, genom det varumärket Tango.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.