Mer qwerty från RIM

I väntan på modeller med Blackberry 10 passar RIM på att släppa Curve 9320, ännu en variant på deras klassiska qwerty-telefoner.

Mer qwerty från RIM

Det är de sociala funktionerna i Curve 9320 som RIM puffar hårdast för. Förutom förinstallerade appar för Facebook och Twitter ingår appen Social Feeds 2.0. Med den går det att både göra statusuppdateringar på flera olika sociala nätverk samtidigt och att samla uppdateringar från både nyhetskällor, sociala medier och chattkonversationer i en och samma vy.

Har du många vänner som också har en Blackberry (vilket kanske är mindre troligt) kanske det också är välkommet att RIM gett Curve 9320 en egen snabbknapp för att komma åt tillverkarens egna sociala nätverk Blackberry Messenger, vilket uppges ha 55 miljoner användare i världen.

Tekniskt sett är det inte en produkt i framkant. Skärmen på måttliga 2,4 tum saknar pekfunktion och kameran ser på pappret inte ut att orsaka något jubel. Batteritiden är däremot fin med en standbytid på upp till 18 dagar.

Om någon svensk operatörer kommer att ta in modellen och vad den i så fall kommer att kosta är ännu oklart.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.