Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Microsoft lanserar Flow till Ios

Mobila applikationer Microsoft lanserar automatiseringsverktyget Flow som Ios-app, men verktyget är fortfarande under utveckling.

Microsoft visade upp det nya automatiseringsverktyget Flow i slutet av april. Än så länge har Flow endast funnits tillgängligt som webbapplikation, men nu lanserar företaget även en Flow-app till rivalen Apples operativsystem Ios.

Flow låter användare automatisera processer mellan olika produktivitetsverktyg och ger möjlighet att utföra vissa åtgärder baserat på händelser. Man kan till exempel ställa in Flow att skicka ett meddelande till en grupp Slack-användare om man lägger till en fil i Sharepoint.

Med lanseringen av appen hoppas Microsoft tillfredställa fler typer av kunder i segmentet, men än så länge är Flow relativt begränsat jämfört med liknande konkurrenter, som Zapier. Man kan till exempel inte ställa in nya automatiseringsprocesser i appen.

Enligt Techcrunch jobbar Microsoft med att inkludera fler funktioner till appen. Samtidigt uppges att Microsoft även jobbar med en Androidversion.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter