De är Microsofts favoriter i svenska partnerledet

branschen Altitude365+Uclarity blev Årets Modern Work Partner när svenska Microsoft delade ut priser i 13 olika kategorier.

De är Microsofts favoriter i svenska partnerledet

Varje år delar Microsoft ut priser till sina svenska partnerföretag. De så kallade Microsoft Partner Awards delades i år ut i totalt 13 olika kategorier.

Altitude 365 och Uclarity som gick ihop till ett gemensamt bolag i slutet av förra året tog hem utnämningen som Årets Modern Work Partner.

Motiveringen lyder: ”Vinnaren är ett bra exempel på hur en “born in the cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande och arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Vi ser verkligen fram mot den nya bolagskonstellationen med Uclarity för ett Starkare Tillsammans”.

Digitalt samarbete och säkerhet

Till Modern Work-kategorin hör områden som digitalt samarbete, compliance och säkerhet, som är minst sagt högaktuella just nu.

– Det är andra gången på tre år som vi blir korade till årets partner av Microsoft. Vi får priset främst för våra tjänster kring säkerhet och compliance som vi lagt mycket tid på och som fått ett fantastiskt mottagande av kunder, säger Magnus Björk, partner på Altitude 365+Uclarity.

Övriga tolv vinnare är:

Årets Hållbarhetspartner: EY

Årets SMB Partner: Wesafe

Årets Säkerhetspartner: Truesec

Årets Surface Partner: Atea

Årets ISV Partner: Hive Streaming

Årets Bizapps Partner: Capgemini och Sogeti

Årets Azure Cloud Partner: Accenture och Avanade

Årets Co-Sell Partner: Blue Yonder

Årets Powerapp: Hogia

Årets Startup: Turnpike

Årets Stjärnskott: Coegi

Årets Transformationspartner: Atea

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.