Microsoft Roundtable i Sverige

Microsofts konferenstelefon Roundtable har en 360 graders kamera som erbjuder videokonferens till en låg kostnad. Roundtable ingår i Microsofts satsning på unified communications.

Microsoft Roundtable i Sverige

Nu har Microsofts konferenstelefon Roundtable börjat säljas i Sverige. Genom att använda sig av en kamera som kan filma i 360 grader ska närvarokänslan höjas rejält. Kameran zoomar även in på den som talar genom att fokusera på rörelser samt ljud. Roundtable är även portabel tack vare en vanlig usb-anslutning som ansluts till en pc som kör Microsoft Office Communications Server eller Live Meeting 2007-tjänsten. Det är även möjligt att spela in möten som dessutom synkroniseras till eventuella presentationer.

Produkten ingår i Microsofts satsning på unified communications och ska vara ett ekonomiskt alternativ till mer avancerade konferensrum. Priset är cirka 21 000 kronor exklusive moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.