Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Microsoft tar Outlook till Ios och Android

Appar Office-paketet finns redan för såväl Android som Ios och nu tar Microsoft nästa steg i sin mobila satsning och släpper en betaversion av e-postklassikern Outlook för mobila enheter.

Microsoft tar Outlook till Ios och Android

Enligt Microsoft har det funnits ett stort tryck på att de ska ta fram Outlook-appar för mobiler och surfplattor och nu är de redo att låta dem se dagens ljus. Precis som när det gäller Office-apparna väljer de att göra det i form av en publik betaversion. Office-apparna för Android-plattor går för övrigt nu över i skarp version.

Outlook för Ios och Android innehåller precis som skrivbordsprogrammet både e-post och kalender vilket i mobilsammanhang får ses som lite speciellt då de två funktionerna vanligtvis separeras i var sin app.

En riktigt trevlig funktion är möjligheten att schemalägga sändningen av e-post. Ställ in önskad tid och brevet skickas när det är dags.

Förutom tillsammans med Exchange, Office 365 och Outlook.com ska de nya Outlook-apparna fungera lika bra med konkurrenternas lösningar för e-post uppger Microsoft.

Outlook kan laddas ner gratis från Apples Appstore och Google Play.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter