Microsoft tar Outlook till Ios och Android

Appar Office-paketet finns redan för såväl Android som Ios och nu tar Microsoft nästa steg i sin mobila satsning och släpper en betaversion av e-postklassikern Outlook för mobila enheter.

Microsoft tar Outlook till Ios och Android

Enligt Microsoft har det funnits ett stort tryck på att de ska ta fram Outlook-appar för mobiler och surfplattor och nu är de redo att låta dem se dagens ljus. Precis som när det gäller Office-apparna väljer de att göra det i form av en publik betaversion. Office-apparna för Android-plattor går för övrigt nu över i skarp version.

Outlook för Ios och Android innehåller precis som skrivbordsprogrammet både e-post och kalender vilket i mobilsammanhang får ses som lite speciellt då de två funktionerna vanligtvis separeras i var sin app.

En riktigt trevlig funktion är möjligheten att schemalägga sändningen av e-post. Ställ in önskad tid och brevet skickas när det är dags.

Förutom tillsammans med Exchange, Office 365 och Outlook.com ska de nya Outlook-apparna fungera lika bra med konkurrenternas lösningar för e-post uppger Microsoft.

Outlook kan laddas ner gratis från Apples Appstore och Google Play.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.