Microsofts vice vd lämnar – går vidare till it-konsult

branschen Daniel Siberg blir sälj- och marknadschef på Conscia Group.

Microsofts vice vd lämnar – går vidare till it-konsult

Efter många år på svenska Microsoft väljer nu vice vd Daniel Siberg att ta klivet över till it-konsulten Conscia Group där han får rollen som sälj- och marknadschef.

– Conscia har en unik möjlighet med fantastiska talanger, goda kundrelationer och starka ägare. Företaget har en oöverträffad nivå av certifierad expertis, attraktiva automations- och molnbaserade IT-tjänster, växande egen programutveckling och solida leverantörsallianser. Conscia växer snabbt på alla sina sex marknader, säger Daniel Siberg.

Finns i sex länder

Conscia Group har i dag 850 anställda i sex länder och fokuserar främst på cybersäkerhet, IT-infrastrukturlösningar och managerade tjänster.

Daniel Siberg tillträder tjänsten i dag, den 1 oktober, och kommer att arbeta nära försäljnings- och marknadsavdelningarna i samtliga sex länder som Conscia är verksamt i.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Daniel till Conscia. Daniel kommer att ytterligare stärka vårt försäljnings- och marknadsföringsteam med sin långa meritlista och erfarenhet av att driva framgångsrika starka försäljnings- och marknadsföringsorganisationer, säger Erik Bertman, VD för Conscia Group i ett pressmeddelande.

Flera olika roller genom åren

Som vice vd på Microsoft Sverige har Daniel Siberg bland annat varit ansvarig för företagets marknadsföring och säljorganisation. I sina tidigare positioner på Microsoft har han varit försäljningschef för små och medelstora företag och affärsområdesansvarig för Office 365.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.