Minitangetbord gör paddan skrivvänlig

Tillbehör Keys-To-Go är ett tangentbord från Logitech som passar alla versioner av Ipad. Det ska ge bra skrivkänsla men är också tåligt och klarar kaffespill om olyckan är framme.

Minitangetbord gör paddan skrivvänlig
Knapparna är trots det lilla formatet mekaniska.
Knapparna är trots det lilla formatet mekaniska.

Till skillnad från många andra tangentbord för surfplattor är inte Keys-To-Go en del av ett fodral eller skärmskydd utan används löst vilket ger möjlighet till fler sätt att placera skärmen. Det kommunicerar via blåtand och är kompatibelt med alla Apples Ios-produkter och kan därmed användas även med Apple TV eller varför inte nya Iphone 6 Plus om man föredrar det framför en Ipad. Gissningsvis går tangentbordet att använda även tillsammans med andra tillverkares mobila enheter även om vissa knappar har specialutformats för Apples.

Tangenterna ska, trots att utformningen är nästan platt, ge en taktil känsla som påminner om den i tangentbord på bärbara datorer hävdar Logitech. Ytmaterialet, som kallas fabricskin, är gummiaktigt och tåligt samtidigt som det är lätt att torka av om det blir smutsigt eller man skulle råka spilla något på tangentbordet.

Totalvikten är låga 180 gram och Keys-To-Go drivs av ett uppladdningsbart batteri som ska räcka i upp till tre månader och så vitt vi förstår laddas det med en vanlig usb-laddare.

Produkten ska finnas ute i handeln i slutet av november och kommer då att kosta omkring 550 kronor plus moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.