Minnesvärt samtal kan ge vinst

Föreningen Kontakta och headsettillverkaren Jabra har utlyst en gemensam tävling om det mest minnesvärda telemarketing- eller kundtjänstsamtalet.

De flesta som arbetar i kontaktcenter eller med telefonförsäljning har säkert exempel på samtal som dröjt sig kvar i minnet. Antingen för att de var extra bra eller för att de bara var så hysteriskt roliga – åtminstone efteråt. Det är något som Kontakta, tidigare Sveriges callcenterförening, och Jabra tagit fasta på genom att utlysa en tävling som kanske både kan ge lärdomar och locka till skratt. Förhoppningen från arrangörerna är också att öka kunskapen och förståelsen för det arbete som personalen i callcenter utför.

Tävlingen är öppen för bidrag fram till den sista september och mer information och möjlighet att anmäla sig finns på den något krångliga adressen http://campaigns.jabra.com/eCards/se/AmazingStories/. Förutom äran står ett antal presentkort på spel till de tre bästa bidragen.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.