Mitel växlar upp med prenumerations-modell för uc

Samarbete Mitel meddelar idag att man släpper möjlighet för kunderna att använda en prenumerations-modell för flera uc-plattformar.

Mitel växlar upp med prenumerations-modell för uc

I dagarna har Mitel ett stort digital event för Partners där man stakar ut framtiden. En av sakerna som sipprar ut därifrån är att hybridvärlden är här för att stanna och Mitel gör därmed om sina erbjudanden för uc-plattformarna Mivoice MX-One, Mivoice Office 400, Mivoice Business och Mivoice 5000.

Det nya är att det går att teckna prenumerationstjänster för dessa i molnet, vilket ger en mer flexibel lösning med en mindre initial investeringskostnad.

– Genom att utöka våra prenumerationserbjudanden till samtliga Mitelplattformar ger vi maximal flexibilitet för våra kunder så att de kan välja den lösning som bäst stöder deras behov idag och deras ambitioner för framtiden, säger Mitels vd Tarun Loomba i ett pressmeddelande.

Flera av Mitels kunder har redan hoppat på möjligheten till prenumerationsmodell, bland annat Carlsberg som använder MX-One för uc och Micontactcenter Enterprise för kundmötet.

Mitel meddelar också att befintliga varianter av plattformarna också finns kvar i portföljen. ”De nya erbjudandena kompletterar Mitels befintliga lösningar som säljs genom mer traditionella metoder”, skriver Mitel i samma pressmeddelande.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.