Mitels kontaktcenter får ansiktslyftning

kontaktcenter Efter förvärvet av Unify – nu får Mitels kontaktcenterplattform nya funktioner.

Mitels kontaktcenter får ansiktslyftning

Nyligen berättade Mitel att man slutfört förvärvet av uc-företaget Unify, som ingått i Atos-koncernen, något som innebär att man blir den näst största leverantören av uc-tjänster globalt sett.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– Det här är en milstolpe för Mitel- och Unify-teamen och för den bredare kommunikations- och samarbetsbranschen. Unify har en stark geografisk närvaro, en bred portfölj, djup expertis inom företagslösningar och ett skickligt team som kompletterar Mitels styrkor på ett utmärkt sätt. Jag är verkligen entusiastisk över den framtid vi kommer att bygga tillsammans, säger Mitels vd Tarun Loomba i ett uttalande.

Förvärvet innebär att Mitel får tillgång till Unifys produkter och tjänster, bland annat på kontaktcenterområdet, men samtidigt har Mitel släppt version 10 av sin Micontact Center Business-plattform som har fått utökad funktionalitet, vilket Cx today rapporterar om.

Bland annat har en ny funktion för att skicka korta textmeddelanden till kunder tillkommit – exempelvis för att informera om staus för kötid eller för att skicka ut information om ett beställt callback-samtal.

Behöver inte använda Metas api

Integrationen med sociala medier, som Facebook och Whatsapp, har också förbättrats. Nu kan företag skicka meddelanden direkt till kunderna utan att använda sig av Metas api för meddelandehantering.

Slutligen har kontaktcenterplattformen förbättrats ur ett tillgänglighetsperspektiv, så att den blir mer tillgänglig för personer med synnedsättningar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.