Mobil e-post från Newphone

E-post i mobilen har haft en trög start, men nu har företagen en hel flora av lösningar att välja mellan. Mobiloperatören Newphone utmanar konkurrenterna med Newmobility, en kommunikationsplattform med en egen e-postlösning för mobilen.

Bland andra Ericsson, Nokia, Blackberry och Onebird är några av de e-postlösningar som finns. Newphones tjänst Newmobility bygger på Microsofts koncept hosted exchange och är tänkt att öka effektiviteten i företag och organisationer genom ett snabbare och enklare informationsflöde. Användaren har samma funktionalitet och användargränsnitt för e-post, kalender, kontakter och uppgifter oavsett var den befinner sig. Plattformen ger en säker och synkroniserad access från jobb-pc:n, webben och smarta mobiltelefoner.

Fasta priser

Enligt Newphones vice vd Andreas Khoshnou är det också möjligt att sänka kostnaderna för it-administration eftersom kunden får ett fast pris per användare och månad. I och med lanseringen av den nya kommunikationsplattformen försöker man också ta marknadsandelar från andra aktörer som Blackberry och Onebridge. Enligt företaget är man med Newmobility nu också en it-leverantör och ASP.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.