Mobila e-posten ska tryckas ut

Att få e-post och kalender direkt till mobilen via pushteknik erbjuds av allt fler företag. Ericsson Enterprise har en ny version av Ericsson Mobile Organizer, EMO. Det är en lösning som gör det möjligt att automatiskt få uppdateringar av företagsmejlen, kalender samt mötesuppdateringar till smarta mobiler och handdatorer. EMO 5.0 erbjuder en säker access med inbyggd punkt-till-punkt kryptering och finns i tre olika versioner:

En för företagsanvändare som har e-postservrar från Microsoft eller Lotus, en för användare som vill använda den egna pc:n som server för att komma åt företagsmejlen samt en för privata användare som har en internetbaserad e-post.

Även Smartner har släppt en ny betaversion av sin lösning för push-mail. Smartner Enterprise Duality Always-on mail 4.0 ger tillgång till e-post och kalender via pushteknik utan manuell synkronisering. All e-post och inlägg i den privata eller gemensamma företagskalendern synkroniseras direkt. Tjänsten passar till företag som har Microsoft Exchange eller Lotus Domino som använder mobiler baserade på Symbian eller Microsoft Mobile. All trafik är krypterad.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.