Mobila miljövänner

Innehållsleverantören Plusfoursix gör tillsammans med Naturskyddsföreningen det möjligt för fler att ta del av miljökampen via mobiltelefonen.

Som en del av den pågående mobila miljökampanjen skapar och driver Plusfoursix Naturskyddsföreningens mobila hemsida vilken är Sveriges första mobilportal för bidragsinsamling. PlusFourSix arbetar just nu även med en pågående mobilkampanj för bidragsinsamling. Genom att skicka ett SMS med ett nyckelord till ett kortnummer, som är kopplat till välgörenhet, kan konsumenten stödja Naturskyddsföreningen och deras bidrag kommer sedan att betalas via deras mobiltelefonräkning. PlusFourSix levererar tekniken bakom kampanjen och administrerar hanteringen av de bidrag som kommer in.

– Genom att använda den mobila kanalen för insamling kan naturskyddsföreningen öka antalet bidrag då det blir enkelt för konsumenten att donera pengar. Mobilen är det enklaste och snabbaste medlet för dem att skänka sitt bidrag. Sett ur föreningens perspektiv så frigörs resurser som tidigare lagts på administration och annat tidskrävande arbete och nu kan de fokusera på organisationens specialområde och mål, säger Johan Frenckner, vd för PlusFourSix.

Gratis mobilt innehåll som ringsignaler och bakgrundsbilder med naturens egna ljud och motiv finns på mobilportalen och den som vill ge sitt bidrag till Naturskyddsföreningen kan skicka ett sms med ordet ‘ANSVAR’ till 72900. Varje sms kostar 50 kr och går direkt till att stödja Naturskyddsföreningen i sitt arbete för miljön.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.