Mobiler med e-post från Sony Ericsson

Affärsanvändarna är i fokus när Sony Ericsson lanserar sex nya mobiltelefoner. Kameramobilen K850 och Walkmanmobilerna W910 och W960 vänder sig till professionella e-postanvändare. Alla tre modellerna är anpassade till Microsoft Exchange Active Sync och stödjer trådlös synkronisering och push e-mail.

Mobiler med e-post från Sony Ericsson

Sony Ericsson breda lansering av modeller består, förutom av K850, W910 och W960, av den enklare kameramobilen Z320, den tunna Z250 och 3g-telefonen K530. Men man kan ändå säga att fokus i lanseringen ligger på affärsanvändarna då K850, W910 och W960 är telefoner som gör deras vardagshantering av e-post enklare. Genom Exchange Active Sync får man snabbt tillgång till e-post var de än befinner sig. Den innehåller även funktioner som gör att företagens it-administratörer kan fjärrstyra kommandon för att radera viktiga data som e-post, kalender och kontakter samt kontoinställningar i telefoner som tappas bort eller blir stulna.

– Sony Ericssons erbjudande handlar om rätt telefon till rätt person och rätt livsstil. Med vår utökade e-postlösning för kamera- och musiktelefoner kan vi nu erbjuda push e-mail till en större skara professionella mobilanvändare och ge dem möjligheten att jobba mer effektivt utanför kontoret. Och användarna behöver inte längre kompromissa om valet av telefon, säger Per Alksten, kategorichef på Sony Eriksson.

K850, W910 och W960 är alla tre 3g-telefoner med en rad möjligheter. K850 har exempelvis en 5 megapixelkamera och avancerade kamerafunktioner. Den har en 2,2 tum stor skärm. Med W910 kan man exempelvis skaka lätt på telefonen för att byta låt och W960 kan lagra 8 000 låtar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.