Moto G växer till sig

Mobiltelefoner I slutet av mars släpper Motorola en ny version av sin mellanklassmodell Moto G som får både 4g och större skärm.

Moto G växer till sig

Den första generationen av Moto G fick många goda vitsord när den till slut dök upp i Sverige för ungefär ett år sedan. Nu är det dags för en reviderad version och trots att Motorola inte gör något namnbyte på telefonen handlar det egentligen om en nästan helt ny telefon.

Skärmen har växt från 4,5 till 5 tum, huvudkameran har fått ett bildelement med 8 megapixel istället för 5 och inte minst så finns det nu stöd för 4g. Processorn är däremot samma Snapdragon 400 som i förra årets modell.

Motorola använder i princip Googles standardutgåva av Android och Moto G levereras redan från början med version 5.0 Lollipop.

Den som vill ge sin telefon ett personligare uttryck kan byta ut bakstycket som går att köpa i en mängd olika färg och designkombinationer.

Nya Moto G får ett rekommenderat butikspris på 1 680 kronor plus moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.